Afslankproducten en maaltijdvervangers

Een toenemend probleem binnen onze maatschappij is overgewicht. Bewegen en gezond eten is essentieel. Voedingssupplementen kunnen u helpen bij het afvallen

79 artikel(en)

Afslankproducten en maaltijdvervangers

Een toenemend probleem binnen onze maatschappij is overgewicht. Bewegen en gezond eten is essentieel. Voedingssupplementen kunnen u helpen bij het afvallen

Afslankproducten bij Pharmabudget

Pharmabudget.be heeft afslankproducten van diverse merken in het gamma: Kineslim, XL-S Medical, Cute Nutrition, Lucovitaal en Bloem.
Sommige producten zijn maaltijdvervangers, andere producten neemt u in naast de maaltijd. 

Kineslim: maaltijdvervangers

Kineslim is een proteinerijk voedingsprogramma en heeft diverse producten in het gamma zoals spaghetti, omelet, cereal flakes, havermout, mousse, shakes, repen, koekjes en wafels. Tijdens het dieet wordt de inname van proteine verhoogd en die van koolhydraten (suikers) en vetten beperkt. De maaltijden en tussendoortjes van Kineslim hebben exact de juiste dosering. Door het grote assortiment aan voedingsproducten kunt u de maaltijden flink afwisselen. 

Cute Nutrition

Cute Nutrition is een Engelse producent van afslankproducten. In het gamma vindt u maaltijdvervangende shakes, proteine shakes, skinny juices, vetverbranders en repen. De shakers in wit/roze en zwart zijn echte eyecatchers. 

XL-S Medical: naast de maaltijd

De afslankproducten van XL-S Medical neemt u in naast de maaltijd en zijn dus geen maaltijdvervanger. De producten van XL-S Medical binden het vet en verminderen de eetlust. 

Overgewicht in Belgie

Volgens een artikel uit HLN.be is één op de twee Belgen te zwaar en is er bij 1 op de drie sprake van overgewicht. Mannen zijn iets vaker te zwaar dan vrouwen en we worden ook op jongere leeftijd te dik. Of u te dik bent kunt u eenvoudig berekenen volgens de BMI-methode, een gezond BMI ligt tussen de 18,5 en 25 kilo. Bij een BMI van meer dan 25 spreken we van overgewicht en boven de 30 van ernstig overgewicht of obesitas. 

Let op!

• Raadpleeg bij twijfel altijd een huisarts voordat u begint met voedingssupplementen. Producten kunnen de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Veiligheid boven alles!
• Houdt u altijd aan de adviezen op de verpakking en/of in de bijsluiter.
• Afvallen met pillen staat niet op zichzelf. Een gezonde levensstijl is de basis. Zie voedingssupplementen om af te slanken als een extra steuntje in de rug!
• Producten niet gebruiken bij hoge bloeddruk, tijdens zwangerschap en borstvoeding.