Betalen

Als u een bestelling plaatst bij Pharma Budget, moet u deze net als in een fysieke winkel, vooraf betalen. Er zijn verschillende onderwerpen die met betalingen te maken hebben. Hieronder vindt u alle informatie die u moet weten over online betalen.

Veilig betalen

Online betalen is altijd een risico, maar niet bij Pharma Budget. Wij maken gebruik van Secure Socket Layers (SSL). Dit beveiligingssysteem is speciaal ontwikkeld voor online betalingen. Doordat Pharma Budget gebruik maakt van dit systeem kunnen wij  garanderen dat betaalgegevens discreet en veilig behandeld worden. Het discrete beveiligingssysteem codeert uw gegevens, en verstuurt deze via een beveiligde server. Op deze manier garandeert Pharma Budget optimale beveiliging van uw gegevens.

Betaalmethoden

Als u een bestelling plaatst bij Pharma Budget moet u deze betalen, logisch. Pharma Budget heeft verschillende betaalmethodes. Zo bieden wij u altijd een geschikt en veilig betaalmiddel aan.
- VISA
- Mastercard
- Bancontact
- Overboeking vooraf

         

Internationaal

Een bestelling plaatsen vanuit het buitenland? Ook dit is mogenlijk bij Pharma Budget. Ons betalingsysteem ondersteund buitenlandse betalingen met VISA en Mastercard. Heeft u toch nog vragen over een verzending of betaling naar het buitenland? U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Pharma Budget.

BTW

Mocht het zo zijn dat u permanent in het buitenland woont, en u bestelt op Pharma Budget dan moet u vaak extra BTW betalen voor het invoeren van goederen. Gelukkig kunt u deze BTW terugvragen via onze klantenservice. Wat moet u doen? Stuur ons een verzoek en vergeet niet om als bijlage de orginele, afgestempelde factuur van de douane mee te sturen. Naast deze factuur heeft Pharma Budget ook een kopie van uw identiteitsbewijs nodig. Dit stuurt u mee als bewijs dat u buiten de EU woont. Hopelijk begrijpt u dat wij voor deze extra administratieve werkzaamheden 15,- EUR in rekening brengen.

Bankgegevens

IBAN: BE42001846642954
t.n.v. Pharma Budget bvba
BIC/SWIFT: GEBA BE BB
BTW-nummer: BE0704.779.630.

schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.