Shopping Cart Pixel
Bio-Oil Olie Littekens/Huidstriemen 125ml
31%
Bio-Oil Olie Littekens/Huidstriemen 125ml bij Pharma Budget
Bio-Oil

ARTIKELNR.

2962819

Bio-Oil Olie Littekens/Huidstriemen 125ml

Bio-oil helpt bij het verminderen van littekens, zwangerschapstriemen en onregelmatige huidtinten.
Lees meer
Bio-Oil Olie Littekens/Huidstriemen 125ml
Voorraad

Normale prijs: € 20,29

Special Price 13,95

  • Snelle levering en vanaf €39,- geen verzendkosten

  • Professionele klantendienst

  • Veilig shoppen

  • Ruim assortiment

  • Voor 17:00 besteld volgende dag in huis

Omschrijving:

ARTIKELNR.

2962819
Bio-oil helpt bij het verminderen van littekens, zwangerschapstriemen en onregelmatige huidtinten.
Merk informatie:

Bio-oil voor littekens

Bio-oil ontwikkelt gespecialiseerde huidverzorgingsproducten en gebruikt olie om verbazingwekkende resultaten te bereiken voor de huid. De ontwikkeling van Bio-oil gaat terug tot 1987 waarin ze voor het eerst een olie ontwikkelden die de zichtbaarheid van striemen van littekens verminderden. Tot dat moment waren vergelijkbare producten altijd in crème of lotion vorm, het product werd dan ook sceptisch ontvangen. Maar inmiddels is het een toonaangevend product op het gebied van de behandeling van littekens en huidstriemen. Olie heeft het bijzondere vermogen de huid te verbeteren.

Bio-oil voor zwangerschapsstriemen

De olie is inmiddels meer dan 400 keer bekroond en was een van de eerste producten waarbij een olie werd onderworpen aan klinische proeven om de werkbaarheid aan te tonen op het gebied van zichtbaarheid van littekens en huidstriemen. Doordat de huid tijdens de zwangerschap in zeer korte tijd plots opgerekt wordt kunnen er zwangerschapstriemen ontstaan op de buik, bovenbenen, borsten, billen, heupen en dijen. Om dit zoveel mogelijk te beperken is het raadzaam deze plekken 2 keer per dag in te smeren met bio-oil. De olie zorgt ervoor dat de huid op deze plekken elastisch en soepel blijft.

Striae en huidstriemen

Om de zichtbaarheid van striemen te verminderen dien je Bio-oil minimaal 3 maanden gebruiken. Smeer de olie met cirkelvormige bewegingen dagelijks 2 maal in op de plekken waar het probleem zich voordoet.

Pigmentvlekken

Bio-oil kan ook zeer effectief zijn tegen pigmentvlekken. Deze pigmentvlekken zijn verkleuringen van de huid die je men name ziet in het gezicht, decollete, de handen en de armen. Ook hier gebruikt met het best 3 maanden 2 maal per dag Bio-oil voor. Doordat Bio-oil geen bescherming tegen de zon bevat, is het wel van belang hier nog een product over heen te brengen met een SPF factor.

Tegen rimpels en fijne lijntjes

Ook de ouder wordende huid heeft veel baat bij Bio-oil. Kim Kardashian claimde al in 2013 dat het haar favoriete product was om rimpeltjes rondom de ogen tegen te gaan. Dit natuurlijke product bvat Vitamine A en Vitamine E, wat beide zeer goed is voor herstel van de huid. Heb je te maken met beschadiging van de huid door de huid dan is ook Bio-oil uw redding. Veel gebruikers zien een grote verbetering in de huid die er oneven uitzag door UV schade door 3 maanden lang de olie 2 keer per dag te gebruiken.

Lees meer
Reviews overzicht:
Klanten kochten ook:
schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.