Académie

Académie is een luxe en high-eind Frans merk voor gezichts- en lichaamsverzorging. We vertellen u graag meer over de producten van Académie.

127 artikel(en)

Académie

Académie is een luxe en high-eind Frans merk voor gezichts- en lichaamsverzorging. We vertellen u graag meer over de producten van Académie.

Geschiedenis van Académie

In 1985 opent Maison Académie Scientifique de Beauté haar eerste eigen schoonheidssalon in Parijs. In 1928 opent de eerste school voor schoonheidsspecialisten, hier wordt geleerd hoe een huiddiagnose gesteld kan worden en welke producten voor welke huid geschikt zijn. In 1936 is Académie de eerste die een patent aanvraagt op de integratie van collageen in huidverzorging. Collageen is een eiwit en een belangrijke bouwstof voor onder andere de huid. Het Franse merk is ook de eerste die een getinte zelfbruinende lotion op de markt brengt. Het is de pioneersgeest die ervoor zorgt dat lijnen worden uitgebreid en nieuwe technieken worden toegepast zoals het gebruik van jojoba-olie in producten, een anti-huidverouderingslijn en een mannenlijn.

Productlijnen van Académie

Het gamma van Académie bestaat uit diverse productlijn en producten waaronder:
 • Age Recovery - voor eerste rimpeltjes en fijne lijntjes
 • Cleanse - diverse reinigingsproducten zoals gel, peeling, make-up remover, lotion, mousse, scrub en melk voor verschillende huidtypes
 • Intense Age Recovery - voor huid die stevigheid verliest
 • Men - een verzorgingslijn voor mannen
 • Suncare - en lijn met zonnenbrandcremes en self-tanning producten
 • White Derm Acte - verzorgingdsproducten voor de huid met pigmentvlekken
 • schrijf u nu in
  & ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
  Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
  U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.