Alpine Hoorproducten

Alpine is de bekende gehoorbeschermer in Europa en heeft diverse oplossingen om het gehoor te beschermen. We vertellen u graag meer over de producten van Alpine.

13 artikel(en)

Alpine - alles voor de oren en het gehoor

Alpine is de bekende gehoorbeschermer in Europa en heeft diverse oplossingen om het gehoor te beschermen. We vertellen u graag meer over de producten van Alpine.

Gehoorbescherming van Alpine

Het gehoor is kwetsbaar en u kunt er dan ook beter zuinig op zijn. Alpine heeft een groot gamma gehoorbeschermingsproducten:

 • Slapen: voor een betere nachtrust kunt u de Alpine SleepSoft gebruiken. Deze comfortabele oordoppen hebben een gemiddelde demping van 25 dB. Harde geluiden komen door, maar wel veel zachter. De oordoppen hebben een korte steel zodat u ze 's nachts niet voelt.
 • Concerten en festivals: de muziek horen, maar ook met vrienden een gesprek kunnen voeren? Dat kan met de PartyPlugs van Alpine. Deze oordoppen hebben een gemiddelde bescherming van 19 dB en zijn transparant waardoor ze onzichtbaar zijn en mensen niet zien dat u ze in heeft.
 • Klussen: De WorkSafe oordoppen van Alpine filteren dempelen geluid tot gemiddeld 23dB. De doppen hebben een iets langere steel waardoor u ze gemakkelijker in en uit kunt nemen.
 • Zwemmen: heeft u last van water in uw oren? De SwimSafe oordoppen houden water uit de oren en dempen gemiddeld 10dB. De oordoppen helpen oorontstekingen en surfersoren te voorkomen en zijn ook geschikt voor oren met buisjes.
 • Vliegen: heeft u pijnlijke oren tijdens het vliegen? Ondervindt u hinder van het lawaai van vliegtuigmotoren? De Alpine FlyFit oordoppen dempen gemiddeld 17dB en voorkomen oorpijn tijdens het vliegen, terwijl u gewoon een gesprek kunt voeren met uw reisgezelschap.
 • Gehoorbescherming voor baby's en kinderen

  Bescherm het gehoor van uw kinderen met de Alpine Muffy oorkappen. De oorkappen vallen over de oren waardoor ze volledig beschermd zijn. De oorkappen dempen gemiddeld 23 dB en zijn geschikt voor kinderen tot en met 36 maanden. Ideaal voor tijdens optochten, festivals, kermis, vuurwerk of racesporten. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast de Alpine Muffy oorkappen heeft Alpine ook Pluggies Kids. Deze oordopjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 tot en met 12 jaar en zijn wat kleiner zodat ze goed in de gehoorgang passen. De Pluggies kunnen gebruikt worden tijdens het zwemmen en houdt dan het water uit de oren.

  schrijf u nu in
  & ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
  Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
  U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.