Biotona

Natuurlijke en 100% biologische superfoods, dat is waar de producten van Biotona om bekend staan. De producten van Biotona dragen op een duurzame wijze bij aan uw gezondheid.

28 artikel(en)

Biotona

Natuurlijke en 100% biologische superfoods, dat is waar de producten van Biotona om bekend staan. De producten van Biotona dragen op een duurzame wijze bij aan uw gezondheid.

Goede en evenwichtige voeding

Iedereen weet dat de basis voor een gezonde levensstijl gezonde, volwaardige en evenwichtige voeding is. Echter in de praktijk is het lastig om dit toe te passen in onze drukke en actieve levens. De producten van Biotona zijn daarom een ideaal hulpmiddel, ze ondersteunen een gezonde levensstijl. Met hun complete lijn aan organic superfoods en premium raw superfoods. Het verschil tussen beide lijnen is simpel: de organic superfoods zijn 100% puur. Dit wil zeggen dat de producten gemaakt zijn uit een gecontroleerde biologische teelt en met een minimum aan belasting van mens en milieu. De raw superfoods zijn minimaal bewerkt. Tijdens het productieproces blijft de temperatuur altijd onder de 42˚C. Dit zorgt ervoor dat alle vitaminen, mineralen en enzymen behouden blijven. 

Powerplanten

In de producten van Biotona zijn de goede powerplanten uit de natuur gebundeld. Zoals grassen, bessen en groenten. Deze powerplanten bevatten een veelvoud aan gezonde inhoudsstoffen. Denk hierbij aan açaí, granaatappel, blauwe bes, cranberry, vlierbes, gerstegras, tarwegras, chlorella, groene thee, maca, camu camu, cacau en nog veel meer bessen, vruchten en planten.

Om je gezondheid een extra boost te geven zijn er de supersappen van Biotona. Dit is een productlijn van premiumsupersappen en – concentraten. Deze helpen om op een snelle en eenvoudige manier een extraatje te geven aan ons dagelijkse eetpatroon.

Waar Biotona voor staat

  • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
  • Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd.
  • Gluten- en cholesterolvrij.
  • Vrij van bewaarmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen.
schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.