Calx Plus Voedinssupplementen

Calx Plus is een merk dat ondersteunt bij Osteoporose, ook wel poreuze botten genoemd. Hieronder vertellen we u graag meer over Calx Plus en osteoporose.

4 artikel(en)

Calx Plus voor sterke botten

Calx Plus is een merk dat ondersteunt bij Osteoporose, ook wel poreuze botten genoemd. Hieronder vertellen we u graag meer over Calx Plus en osteoporose.

Calx Plus

Calx Plus heeft een beknopt assortiment voedingssupplementen om de botten te versterken. In het gamma treft u kauwtabletten voor sterke botten aan in de smaken Sinaasappel, Chocolade en Vanille. De tabletten bevatten calcium, vitamine-D3 en vitamine-K1. Calcium is een mineraal dat nodig is voor de opbouw en onderhoud van botten en het gebit. Vitamine-D is nodig om de calcium in het lichaam op te nemen, maar het speelt ook een rol bij de werking van spieren en het immuunsysteem. Vitamine-K1 speelt een belangrijke rol bij goede bloedstolling en de aanmaak van botten, zo krijgen pasgeboren kinderen extra vitamine-K toegevoegd. Alle kauwtabletten zijn suikvrij.

Osteoporose

Osteoporose is een aandoening waarbij de botsterkte afneemt. Volgens Calx Plus zal wereldwijd één op de drie vrouwen en één op de vijf mannen boven de 50 jaar te maken krijgen met een osteoporotische breuk. Volgens de Osteoporosevereniging zijn botbreuken boven de 50 jaar het eerste signaal om onderzoek te doen naar osteoporose. Calx Plus adviseert evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl aan om de botten sterk te houden en botverlies te vertragen.

schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.