Décleor Huidverzorging

Decléor is een Frans merk, alle producten van dit merk zijn vervaardigd op basis van cosmetische aromatherapie.We vertellen u graag meer over de verzorgingslijnen van Decléor.

55 artikel(en)

Décleor Verzorgingsproducten

Decléor is een Frans merk, alle producten van dit merk zijn vervaardigd op basis van cosmetische aromatherapie.We vertellen u graag meer over de verzorgingslijnen van Decléor.

Decléor essential oils skincare verzorging

Door de krachtige werking van de essentiele ollien zijn enkele druppels van het product al voldoende.Aromatherapie maakt gebruik van de zuiverste oliën die uit de natuur vervaardigd worden. Hier komt de inspiratie voor de Aromessence- lijnen vandaan. Alle producten in deze lijn zijn 100% natuurlijk en vrij van chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Deze hyperactieve serums, worden onder de dagcrème aangebracht. De serums en maskers maken het lichaam helemaal ontspannen, dat komt door de aangename aromatische geuren. De geuren hebben effect op emoties en werken stress verlagend en relaxerend.

Decléor gezichtsverzorging

Decléor heeft diverse lijnen gezichtsverzorging in het assortiment:

 • Aroma Pureté: Ylang Ylang helpt de huid te zuiveren, het is ideaal voor de gecombineerde en vette huidtypes. Het geeft de huid een matterend effect en laat haar er gezond uitzien. De lijn bestaat uit een masker, anti-imperfectie roll-on, olie-serum en nacht balsem. 
 • Aroma Sun Expert: een lijn met anti-rimpel zonbeschermingscremes en hydraterende body milks. Ideaal voor de gevoelige- en rijpere huid. 
 • Green Mandarin; deze producten bestrijden de eerste tekenen van huidveroudering. In het assortiment vindt u een aromessence, sun kissed cream, nacht balsem en oogcreme
 • Harmonie Calm Organic: een 100% organic lijn voor de gevoelige huid, vermindert de roodheid en verzacht de huid. In het gamma vindt u een masker, micellair water, olie-serum, nacht balsem en micellair cleansing
 • Hydra Floral: deze lijn hydrateert en is geschikt voor alle huidtypes. Het voedt en beschermt de huid de hele dag en nacht. In het gamma vindt u een hydraterende ooggel, cleansing mousse, een lichte creme, hydraterende rich creme, 24-uurs hydratatie creme met een SPF, gel cream, een plumping masker en nog veel meer. 
 • Orexcellence: een lijn met verzorgingsproducten die de huid verjongt. In deze productlijn vindt u een verjongende nacht balsem, creme, masker, serum en oogverzorging. 
 • Progalène lift - lavandar fine: maakt de huid stevig en glad. Dit gamma bevat anti-rimpel verzorgingsproducten zoals dagcreme, nachtcreme, een masker, nacht balsem en een oogcreme.
 • De geschiedenis van Decléor

  De geschiedenis van Decléor begint 35 jaar geleden. Het merk is ontstaan uit enthousiasme en energie van Solange Dessimoulie. Als schoonheidsspecialist richtte zij in 1974 het merk op. Toentertijd heette het merk CLEOR, La Clé en Or qui ouvre le Temple de la Beauté - De gouden sleutel die de tempel van schoonheid opent. De visie van het merk: voel u goed in uw lichaam, geest en vel. Met als belangrijkste uitgangspunt; jezelf zijn en niet de schijn ophouden.

  Na ruim 10 jaar veranderde Cléor in Decléor, een keerpunt in de geschiedenis van het merk. Inmiddels bestaat het merk Decléor al 40 jaar en is het op dit moment werelds grootste merk dat producten produceert op basis van cosmetische aromatherapie. Het succes van dit merk is te danken aan de hoge eisen die gesteld worden aan de kwaliteit van de producten. Ondanks deze hoge kwaliteitseisen blijven de producten betaalbaar. Zodoende zijn vrouwen van alle leeftijden fan van de totaalaanpak en schoonheidsresultaten die de producten van Decléor hen beloofd. Een belofte die het merk meer dan nakomt.