Footlogix voetverzorging

Footlogix heeft diverse producten om diverse voetproblemen aan te pakken en te verlichten. We vertellen u graag welk product in uw situatie het meest geschikt is.

15 artikel(en)

Footlogix voetverzorging

Footlogix heeft diverse producten om diverse voetproblemen aan te pakken en te verlichten. We vertellen u graag welk product in uw situatie het meest geschikt is.

Footlogix

Footlogix helpt voeten die het zwaar te verduren hebben gehad zoals voeten met eelt, kloven, gebarsten hielen en schimmels. Footlogix is geen crème maar een mousse, dat betekent at het zacht en luchtig is. Het voelt niet vet aan en hydrateert en herstelt de goed. De producten bevatten geen alcohol en geen parfum. Footlogix geeft aan dat de meeste mensen al na 1 week resultaat zien en minder klachten ervaren.

Voetproblemen en producten

 • Droge huid: de huid is droog, maar er zit (nog) niet veel eelt op. De volgende producten kunnen u helpen: Rough Skin Formula, Very Dry Skin Formula, DD Cream Mousse.Voor dagelijks gebruik is er de Daily Maintenance Formula Mousse.
 • Eelt: eelt is te herkennen aan droge, witte plekken die wat hard aan kunnen voelen. Een aantal producten van Footlogix kunnen u hierbij helpen: Footsoak Concentrate, Exfoliating Seaweed Scrub en DD Cream Mousse.
 • Gebarsten hielen: de huid op de hielen is gebarsten en gescheurd, maar het kan voorkomen op de voorvoet. De producten die u hierbij kunnen helpen zijn: Cracked Heel Formula, Rough en de DD Cream Mousse.
 • Stinkende voeten: zweetvoeten kunnen een onaagename geur veroorzaken. De producten van Footlogix die u kunnen helpen als u last heb van voeten met nare geurtjes zijn: Shoe Fresh Deodorant Spray, Foot Fresh Deodorant Spray, DD Cream Mousse en de Sweaty Feat Formula.
 • Stinkende schoenen: soms kan het zijn dat de schoenen zelf een nare geur hebben. Voor die gevallen is er de Shoe Fresh Deodorant Spray.
 • Zweetvoeten: weinig dingen zijn zo vervelend als zweetvoeten. Footlogix heeft daarvoor de Sweaty Feet Formula en de DD Cream Mousse Formula.
 • Vermoeide benen: vermoeide benen verlicht u met de Tired Leg Formula Mousse.
 • Schimmelnagel: schimmelnagels in de volksmond ook wel kalknagels genoemd. Ze zijn te herkennen aan witte/gelige verkleurig en een wat dikkere, broze nagel. Voor deze kwaal is er de Anti-Fungal Formules Nail Tincture Spray.
 • Vochtige velletjes tussen de tenen: losse, vochtige velletjes tussen de tenen komen vaak voor. Het kan het gevolg zijn van een schimmelinfectie. U kunt dit probleem aanpakken met de Footlogix Anti-Fungal Peeling Skin Formula Mousse.
 • Koude voeten: last van chronische koude voeten? De Cold Feet Formula kan u helpen. Bevat Arnica en Rozemarijn om de bloedcirculatie te stimuleren.
 • Hoe Footlogix Mousse te gebruiken?

  De Footlogix Mousse kunt u eenvoudig gebruiken. Neem een hoeveelheid ter grootte van een walnoot en breng de mousse twee keer per dag aan op de hele voet. Masseer de mousse in.

  schrijf u nu in
  & ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
  Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
  U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.