Somatoline Cosmetic

Somatoline Cosmetic is een vooruitstrevend merk dat al meer dan 10 jaar afslankende lichaamsverzorging in haar assortiment heeft.

10 artikel(en)

Afslankende lichaamsverzorging

Somatoline Cosmetic is een vooruitstrevend merk dat al meer dan 10 jaar afslankende lichaamsverzorging in haar assortiment heeft.

Over Somatoline Cosmetic

Het succes van dit merk komt van drie doelstellingen die zij hanteren bij ontwikkelingen van alle producten. Somatoline Cosmetics is een expert in het ontwikkelen van afslankende producten, dit succes hebben ze te danken aan hun eigen centrum. In dit centrum wordt onderzoek gedaan naar formules, en hoe bestaande formules verder ontwikkeld kunnen worden. Het assortiment bestaat uit producten die door experts ontwikkeld zijn, waardoor ze klinisch bewezen doeltreffend werken. Het merk innoveert continu, waardoor ze inspelen op de verwachtingen die vrouwen van het merk hebben.

Phyto-complex als werkzaam bestanddeel

Alle producten hebben een formule dat bestaat uit de werkzame bestanddelen; Phyto- complex. Deze bestanddelen werken gericht op stofwisselingen in het vetweefsel van de huid. Hierdoor garanderen de makers van Somatoline Cosmetic dat er een maximaal resultaat behaald wordt. Alle producten van Somatoline Cosmetic hebben een verbeterende werking op de vetopbouw in ons lichaam, de vetafbraak in ons lichaam, de vetverbranding en de energieproduct.

schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.