Vaseline Verzorging

Vaseline is een van de bekendste merken ter wereld op het gebied van huidbescherming en hydratatie. We vertellen u graag meer over de producten van Vaseline.

12 artikel(en)

Vaseline voor lichaam, lippen en huid

Vaseline is een van de bekendste merken ter wereld op het gebied van huidbescherming en hydratatie. We vertellen u graag meer over de producten van Vaseline.

Vasline Petroleum Jelly

Hét product waarmee Vaseline ooit begon en bekend van werd. Wereldwijd staat er vast in elk huishouden een potje Vaseline. Vaseline werd in 1859 ontdekt door Robert Augustus Chesebrough die zag hoe oliemannen hun huid beschermden met het residu van de boor. Na een periode van 5 jaar had Chesebrough zijn extractietechniek geperfectioneerd. Het is de enge Petroleum Jelly die een drievoudige zuivering. In 1872 ontstaat de merknaam Vaseline, wat vermoedelijk een samentrekking is van het Duitse woord Wasser (water) en het Griekse oleon wat staat voor olie. Vaseline is wereldwijd veelvuldig gebruikt om de huid te beschermen en gezond te houden. Het kan gebruikt worden bij luieruitslag of om de huid te beschermen tegen de kou.

Vaseline Intensive Care

Het beste van Vaseline in een bodylotion. Dit product is verkrijgbaar in een neutrale variant (geel), een repair variant (wit), een cacoa variant (bruin) en een variant met aloe vera (groen). Het is verkrijgbaar als bodylotion, bodyspray en serum. Voor de handen zijn er speciale handcremes.

Vaseline Lip Therapy

De huid van de lippen is ontzettend dun en fragiel. Doordat de lippen geen beschermende bovenlaag hebben, zijn ze erg vatbaar voor droogte. Vaseline heeft drie varianten Lip Therapy in het bekende blikje. Het gaat om de originele variant, een voor rosy lips en een met aloe vera.

schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.