XL-S Medical Afslankproducten

Iedereen wil graag wat kilo’tjes verliezen en soms kunnen we daar wat hulp bij gebruiken. De producten van XL-S Medical helpen om het ideale gewicht te bereiken. Hieronder vertellen we u graag meer over XL-S Medical.

3 artikel(en)

XL-S Medical Afslankproducten

Iedereen wil graag wat kilo’tjes verliezen en soms kunnen we daar wat hulp bij gebruiken. De producten van XL-S Medical helpen om het ideale gewicht te bereiken. Hieronder vertellen we u graag meer over XL-S Medical.

Hoe werkt XL-S Medical?

XL-S Medical is een gecertificeerd medisch hulpmiddel dat kan ondersteunen bij gewichtsbeheersing. De producten van XL-S Medical moeten worden gebruikt in combinatie met een gebalanceerd voedingspatron en regelmatige lichaamsbeweging. De producten neemt u naast de maaltijd in, het is dus geen maaltijdvervanger. XL-Medical beïnvloedt de vetopname, het bindt ongeveer 2% van de vetinname en vermindert de eetlust. Door de vezels in het product wordt ook de stoelgang positief beïnvloed.

Leefstijl aanpassen

Alleen het gebruik van XL-S Medical zal weinig effect hebben. Om gewicht te verliezen is het nodig op uw maaltijden te letten én te bewegen. XL-S Medical adviseert om minimaal 30 minuten per dag te bewegen én per dag 500 kcal minder dan de aanbevolen hoeveelheid te eten. Daarnaast wordt aangeraden om per dag 2 liter water te drinken. De kuur duurt minimaal 30 dagen, maar u mag XL-S Medical langer gebruiken om uw streefgewicht te bereiken

De producten van XL-S Medical

Het assortiment van XL-S Medical bestaat uit 4 producten:

 • XL-S Medical Max Strength Tabletten
 • XL-S Medical Max Strength poedersticks met bosvruchtensmaak
 • XL-S Medical Vetbinder Tabletten
 • XL-S Medical Direct Poedersticks met bosvruchtensmaak
 • Kiest u voor de poedersticks, dan neemt u drie keer per dag 1 poederstick in direct na de maaltijd. De poedersticks neemt u in zonder water. Kiest u voor de tabletten, dan neemt u deze in met een groot glas water. U neemt drie keer per dag twee tabletten in, direct na de maaltijd. Kiest u voor XL-S Medical Strength dan neemt u tweemaal daags twee tabletten in voor de belangrijkste hoofdmaaltijden.

  Het verhaal van Bregje

  Bregje heeft XL-S Medical gebruikt om haar gewicht te beheersen. In de video kunt u haar succesverhaal bekijken en meteen tips krijgen hoe zij met XL-S Medical aan de slag is gegaan:

  schrijf u nu in
  & ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
  Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
  U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.