Retourneren

Pharma Budget is een online parapharmacie, dit betekent dat er andere regels zijn voor het retourneren van producten dan in andere winkels. Zoals u wellicht begrijpt kunnen niet alle artikelen geretourneerd worden. Hieronder leggen we u de regels van retourneren van bestellingen uit.

Uitzonderingen met betrekking tot retourneren

- Geneesmiddelen voor menselijk gebruik kunnen niet teruggenomen worden, behalve in geval van gebreken.

- Artikelen die omwille van de hygiëne niet geruild kunnen worden en waarvan de verpakking is geopend zoals tandenborstels, scheer-, of epileerapparaten.

- Verbruiksartikelen zoals voeding en cosmetica, waarvan de verpakking is geopend, kunnen niet worden teruggenomen.

Neem contact op met ons bij vragen of twijfels over het terugzenden van uw product.

 

Hoe kan ik mijn bestelling of product retourneren?

Ondanks dat Pharma Budget onder de apothekers regeling valt, heeft u alsnog het recht om de bestelde producten binnen 14 dagen te retourneren. Het is niet verplicht om een reden op te geven, het kan zijn dat het bestelde product gewoon niet aan uw verwachtingen voldoet. Voor een retourzending kunt u gebruik maken van het retourformulier. Het retourformulier kunt u vinden op achterkant van uw pakbon wat is toegevoegd aan het pakket. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Het aankoopbedrag dat wij u verschuldigd zijn mag u van ons binnen 10 werkdagen op uw rekening verwachten. Uw retourrecht vervalt als de verzegeling van het product verbroken is.

Het kan voorkomen dat de bestelling niet afgehaald wordt op een afhaallocatie, in dit geval wordt het pakket na 3 weken retour gestuurd. De kosten die hiervoor gemaakt worden zijn voor uw rekening.

schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.