Verzending, Bezorging & Levertijd

Bpost verzendt ongeveer 72 miljoen pakketjes per jaar. Dit is een groot aantal, bij Pharma Budget begrijpen we daarom dat u extra informatie over verzending, bezorging en levertijd belangrijk vindt. Hieronder vindt u een overzicht met informatie. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Verzending

OPGELET: PHISHING VIA SMS EN EMAIL

Er zijn op dit moment veel frauduleuze e-mais en/of sms-berichten in omloop, zogezegd uitgaande van bpost of DHL, met de boodschap dat een pakje niet kon geleverd worden, dat de ontvanger een prijs gewonnen heeft of dat er een cadeaupakket klaarligt. Deze berichten komen niet van bpost of DHL, reageer er dus niet op en deel je persoonlijke gegevens niet.

De verzending van pakketten gebeurt door Bpost. De keuze is aan u, mag Bpost het pakket thuis afleveren? Of misschien is het toch makkelijker om het pakket af te halen op één van de afhaallocaties. De verzending van een bestelling bij Pharma Budget is gratis wanneer de bestelling een bedrag van boven de 39,- EUR heeft. Is een bestelling onder de 39,- EURO? Dan betaalt u 4,95 EURO verzendkosten.

Pharma Budget bezorgt bestellingen in Europa.

Bezorging en levertijd van uw bestelling

Bestelt u op werkdagen voor 17:00 bij Pharma Budget?
Dan kunt u de bestelling de volgende dag in huis verwachten.


Pakketje niet ontvangen?
Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets gebeurd is met uw pakket. Niet leuk als dit gebeurt, maar gelukkig kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Hieronder kunt u de dagen zien waarop uw bestelling geleverd wordt. Deze leveringen zijn alleen van toepassing op verzendingen in België en Nederland.

Besteld op maandag- voor 17.00 uur                               
bezorgd op dinsdag

Besteld op dinsdag- voor 17.00 uur                               
bezorgd op woensdag

Besteld op woensdag- voor 17.00 uur                               
bezorgd op donderdag

Besteld op donderdag- voor 17.00 uur                               
bezorgd op vrijdag

Besteld op vrijdag- voor 17.00 uur                               
bezorgd op maandag (voor Nederlandse klanten, bezorgd op zaterdag)

Besteld op zaterdag of zondag
bezorgd op dinsdag

LET OP: Bestellingen worden niet verzonden door Pharma Budget op zaterdag, zondag en Nederlandse en Belgische nationale feestdagen. 

Mijn bestelling is niet bezorgd, wat nu?

Een bestelling die niet bezorgd is, dat vinden we bij Pharma Budget altijd vervelend. Dat de bestelling niet bezorgd kan worden heeft waarschijnlijk verschillende redenen. Een bestelling kan niet bezorgd worden als er foutieve adresgegevens ingevuld zijn. In deze situatie is Pharma Budget niet verantwoordelijk, dit bent uzelf. Wij zijn dan genoodzaakt om voor een nieuwe bestelling verzendkosten in rekening te brengen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat onze bezorgdienst een fout gemaakt heeft. In dit geval zal Pharma Budget contact opnemen met de verzender om op zoek te gaan naar een oplossing.

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen, wat nu?

Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan zijn, worden de volgende werkdag bezorgd*. Het is vervelend als het pakket niet op tijd in huis is, of dat u het zelfs nooit heeft ontvangen. Neem in dit geval altijd contact op met onze klantenservice. Zij kunnen bij de bezorgdienst een onderzoek starten. Meestal duurt zo’n onderzoek 5 werkdagen. Tijdens dit proces proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

* met uitzondering van zaterdag, zondag en Nederlandse en Belgische nationale feestdagen.

schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.