Naïf Babyverzorging

Naïf maakt verzorgingsproducten voor baby's en vrouwen en staat voor natuurlijke verzorging op basis van avocado, noten, macademia, amandelen en lijnzaad. We vertellen u graag meer over Naif.

25 artikel(en)

Naïf Babyverzorging

Naïf maakt verzorgingsproducten voor baby's en vrouwen en staat voor natuurlijke verzorging op basis van avocado, noten, macademia, amandelen en lijnzaad. We vertellen u graag meer over Naif.

De filosofie van Naif

Naif is een initiatief van twee vaders die op zoek waren naar babyproducten zonder schadelijke ingredienten. Toen ze die niet konden vinden, hebben ze besloten deze producten zelf te gaan produceren. Het idee is dat er alleen ingredienten in de producten zitten die de baby echt nodig heeft, niets meer en niets minder. De naam Naif hebben ze gekozen omdat elk mensen van nature naief wordt geboeren: eerlijk, onbevangen en ongeduldig. Het merk staat voor no-nonsense en daarom gebruiken ze alleen producten waarvan de naam uit te spreken is. Alle producten zijn diervriendelijk, vegan pH-neutral, hypoallergeen en dermatologisch getest. De producten zijn op 1 ding na niet 100% natuurlijk en dat ligt aan de synthetische parfum. De heren hebben daarvoor gekozen omdat het nagenoeg geen kans op bijwerkingen ten opzichte van natuurlijke parfums.

Naif voor baby's

De lijn met babyverzorgingsproducten bestaat uit een groot aantal producten. Ze zijn te herkennen aan het rechthoekige kader op de verpakking: badschuim, weer- en wind creme, shampoo, milde badolie, haarlotion, cream, wasgel, handzeep, bodylotion, billencreme, vette creme, verzachtende babyolie, after sun en een zonnebrandcreme met SPF 50.

Naif voor vrouwen

Omdat veel moeders ook naar de babyproducten van Naif grepen, heeft het merk een speciale lijn ontwikkeld voor vrouwen. Deze lijn is te herkennen aan de horizontale gekleurde balken op de verpakking. De huidverzorging is geschikt voor elk huidtype en doet wat het moet doen: reinigen en verzorgen. Naif belooft dus niet dat de vrouwenlijn rimpels aanpakt of het haar dikker en steviger maakt. In het gamma vindt u een gezichtscrub, een dagcreme, bodylotion, shampoo, nachtcreme, handcreme, cleanser, conditioner, douchegel en bodyscrub.

Naif en duurzaamheid

Naast het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de producten vindt Naïf het milieu ook belangrijk. Veel chemicaliën die verwerkt zijn in producten verdwijnen door de afvoer, en komen zo in de oceaan terecht. Dit is ook één van de redenen dat de producten geen harde chemicaliën, microplastics of ingrediënten bevatten die de organismen in de zee kunnen aantasten. Niet aal de inhoud is milieuvriendelijk, ook de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Voel je je niet aangesproken door Naif? Misschien zoek je dan de babyproducten van Mustela, ZwitsalZwitsal Naturals, Klorane of Louis Widmer

schrijf u nu in
& ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.