Pfeilring

Pfeilring maakt diverse hoogwaardige tools die niet mogen ontbreken in uw huis. We vertellen u graag meer over de verschillende accessoires.

63 artikel(en)

Pfeilring

Pfeilring maakt diverse hoogwaardige tools die niet mogen ontbreken in uw huis. We vertellen u graag meer over de verschillende accessoires.

Nageltangen, nagelscharen en nagelknippers

 • De nageltangen van Pfeilring zijn echt handwerk die een zeer precieze knip garanderen. De tangen zijn ook geschikt voor zeer dikke vingers en teennagels
 • De nagelscharen van Pfeilring liggen goed in de hand, maar zijn ook uiterst scherp en precies. De scharen zijn handgeslepen en worden handmatig in elkaar gezet. Hierdoor kunt u uw nagels zeer accuraat afknippen.
 • De nagelknippers van Pfeilring zijn compact en daardoor ideaal voor onderweg. Door de terugvering van de tang worden nagels precies gesneden en niet geknepen.
 • Nagelvijlen

  Pfeilring heeft diverse nagelvijlen in het assortiment gemaakt van saffier. De drievoudig geslepen randen voorkomen verwonding. Het vijlt de nagels zacht zonder de gevoelige nagelriemen te beschadigen. Alle nagelvijlen van saffier kunnen eenvoudig onder stromend water worden schoongemaakt.

  Pincetten

  Pfeilring heeft een groot gamma aan pincetten, allemaal handgemaakt. Voor elke situatie is er een specifieke pincet: van een gebogen wenkbrauwpincet tot een pincet om splinters mee te verwijderen.

  Manicure-setjes

  Pharma Budget heeft ook een groot gamma aan manicure-setjes van Pfeilring. Zo zijn er zeer complete 8-delige setjes in een leren etui met daarin diverse schaartjes, een tang, een pincet en diverse tools om de nagelriemen terug te duwen of de nagel te reiningen of 3-delige setjes die de hoogst noodzakelijke tools bevatten (schaartje, pincet en vijl), ook in een leren etui.
  schrijf u nu in
  & ONTVANG EEN GRATIS GIFT BIJ UW BESTELLING
  Zo bent u altijd op de hoogte van kortingen, de nieuwste producten en verzorgingstips!
  U ontvangt maximaal 2x per week de nieuwsbrief.